Raadvad Naturskole

Naturskolen tilbyder aktiviteter til alle folke-skolens klassetrin i Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal kommuner. Aktiviteterne understøtter Fælles Mål og finder sted i den dejlige natur, primært omkring naturskolen men også gerne lokalt ved skolerne. 

Som lærer er du altid velkommen til at kontakte os for specielle aktiviteter, inspiration eller støtte til planlægning af udeskole-forløb. Vi laver også ind-tægtsdækket virksomhed til andre grupper i et vist omfang - kontakt os gerne for mere om dette.

Se Introfolder til Raadvad Naturskole.

(PDF optim. til to-sidet print).

Åhuset, Raadvad 50
2800 Kgs. Lyngby

Tlf. 45 80 59 26

mail@naturskolerne.dk

Find vej

 
Naturen og Naturskolerne netop nu
Vinter på Naturskolen

Stormene Allan og Bodil har rusket de sidste visne blade af træerne, og væltet adskillige nåletræer ved Rude skov Naturskole og et par af de store gamle birketræer ved Raadvad Naturskole. Vinterfodringen af fugle er begyndt og mange af de farvestrålende småfuglearter lader sig beskue på nært hold. Vandstæren har som sædvanligt indtaget vinterspisekammeret i strømmen bag knivfabrikken i Raadvad.

På Naturskolerne forbereder vi vinterens aktiviteter. Vi skal bl.a. på sporjegt og studere livet over og under sneen, følge temperaturen i grævlingekomplekset, ud i matematik med såvel store som små, følge Julen i Grevemosehus, tænde bål og ild i vinterkulden og lave classbuilding med GPS - og selvfølgelig arbejde med Vejr og klima med alle aldersgrupper.

Vi ønsker alle vores gæster og brugere en rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår.
Husk at følge med på vores nyhedsside, og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
 

 
 
 
Søg aktiviteter
 
Flg os p Facebook
Kurser
Naturskolerne afholder løbende kurser for såvel lærere som pædagoger. Klik her for at læse mere om kurser i skoleåret 2013/14
 

 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk