Udskriv


 
 

Grevemosehus' Venner

I januar 2008 blev den lokale støtteforening Grevemosehus´ Venner dannet. Foreningens formål er:”at støtte op omkring vedligeholdelsen og driften af det levende natur- og kulturformidlingshus Grevemosehus samt bakke op om de aktiviteter der foregår i tilknytning til huset” (jvf. foreningens vedtægter pr. 17/1 2008).

Foreningen afholder aktivitetsdage i Grevemosehus 3-4 gange om året. Her mødes de af foreningens medlemmer, der har tid og lyst og giver en hånd med vedligeholdelsen af hus og have. Derudover står foreningen også for at holde ”åbent hus” på udvalgte weekend-dage i løbet af året, så forbipasserende skovgæster kan kigge indenfor i det historisk indrettede hus.

En stor tilbagevendende begivenhed er den årlige Traktørdag i juni, hvor traditionen med at skovløberkonen beværtede forbipasserende skovgæster med kaffe og kage vækkes til live for en dag.

Information om kommende åbent hus dage findes her.

Yderligere oplysninger om foreningen og medlemskab fås ved at sende en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 
 
 
Naturskolerne.dk       Tlf. 45 80 59 26       mail@naturskolerne.dk